PUSH Mail SBSettings Toggle si Categories 2.99.4-4 update

Dupa cum prea bine stiti deja, PUSH Notifications este unul dintre cei mai mari consumatori de energie pe iPhone, insa este totodata o metoda foarte buna de a fi mereu la curent cu mail-urile/mesajele primite.

Pentru cei care nu vor sa aiba PUSH Notifications deschise permanent, de ieri exista o solutie, un SBSettings Toggle care va da posibilitatea sa inchideti notificarile printr-o simpla apasare de buton, fara a fi nevoiti sa cautati prin meniurile telefonului.

Activarea/dezactivarea PUSH se face atat prin intermediul toggle-ului dar si din meniurile telefonului, iar daca toggle-ul nu isi face treaba sau considerati ca trebuie scos, il puteti dezinstala foarte simplu din Cydia si ramane sa folositi optiunile telefonului.

PUSH Mail SBSettings Toggle poate fi downloadat gratuit din Cydia, il gasiti sub denumirea de PUSH SBSettings Toggle.

Categories este una dintre cele mai bune aplicatii pentru management-ul iconitelor din SpringBoard deoarece va da posibilitatea de a creea foldere direct in SpringBoard unde puteti introduce iconitele aplicatiilor instalate, fie separandu-le pe categorii, fie toate in acelasi folder, usurandu-va astfel munca in lucrul prin SpringBoard.

Developerul aplicatiei lucreaza destul de mult pentru a o imbunatati, astfel ca in ultima vreme au aparut update-uri la intervale destul de scurte de timp, ultimul dintre acestea Categories 2.99.4-4 fiind lansat zilele trecute si iata ce noutati aduce :

– Reworked the icon select screen so that it wont crash due to low memory anymore. Now icons are grouped into folders, you select a folder and only view the icons from the selected set. Rather than viewing 500 icons, you view a few at a time and only from the selected set;

– Restore the automated pick-on-icon selection when adding new category folders;

– Fixed bug where the “i” button in folders did not load categories to edit the folder.

Categories poate fi instalata gratuit din Cydia.