Rotation Inhibitor – opreste autorotate-ul din iPhone OS

8

iPhone si iPod Touch-ul ca multe alte telefoane au incorporat un senzor care in functie de cum tineti terminalul roteste ecranul astfel incat utilizatorului sa ii fie mai usor sa foloseasca aplicatia respectiva, ori tastatura in cazul in care scrie ceva.

Aceasta rotire automata a ecranului poate fi uneori enervanta si incepand de astazi exista un patch in Cydia care rezolva problema, patch-ul se numeste Rotation Inhibitor, il puteti activa direct din SBSettings daca aveti aplicatia instalata si atat timp cat Rotation Inhibitor e activat nu trebuie sa va mai faceti probleme ca auto-rotate-ul se va declansa de unul singur.

Aceasta optiune nu este inclusa default de catre Apple ori alte companii in firmware-urile oficiale insa pentru unii poate fi foarte utila. Rotation Inhibitor nu are iconita deci nu il veti gasi in SpringBoard sau in Settings iar activarea o puteti face doar folosind SBSettings.

Rotation Inhibitor poate fi downloadat gratuit din Cydia. Aplicatia nu este chiar noua, exista in Cydia de ceva vreme insa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qMg553p-vXc[/youtube]