Rayman 2 : The Great Escape disponibil in AppStore

Deocamdata in cel din Noua Zeelanda deoarece zona respectiva zona de pe glob este prima care trece la noua zi, deci acolo veti gasi pentru prima oara majoritatea jocurilor care se lanseaza in toate AppStore-urile din Lume.

Rayman 2 : The Great Escape este un port pe iPhone/iPod Touch a celebrului joculet lansat in anul 1999 pe PC/console si dupa Driver este cel de-al doilea port, semn ca vom vedea si alte jocuri celebre portate de Gameloft pe iPhone OS. Gameplay-ul din Rayman 2 se desfasoara in taramul „Glade of Dreams„, o lume infestata de robo-pirati care au distrus „spiritul lumii, iar Rayman 2 este eroul care trebuie sa-l trezeasca pe Polokus – spiritul lumii – pentru a readuce taramul la viata.

In anul 1999 a fost un joc destul de bun, insa in anul 2010 nu stiu daca va avea acelasi succes  insa Gameloft a lansat doar jocuri cu adevarat bune pana acum asa ca nu ma astept ca acesta sa ne dezamageasca.

Incepand cu ora 0:00 puteti cumpara jocul si din Ro AppStore, asa ca daca vi-l doriti fiti atenti la miezul noptii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Knpf2guZmv0[/youtube]

Articolul precedentGoogle imbunatateste versiunea mobila a YouTube.com
Articolul următorRotation Inhibitor – opreste autorotate-ul din iPhone OS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.