Push Doctor – nou tweak pentru rezolvarea problemei cu Push Notifications

PUSH Notifications este un serviciu introdus de Apple odata cu firmware 3.0 si inca de atunci utilizatorii de iPhone-uri hacktivate au avut probleme cu folosirea acestui serviciu deoarece terminalele lor nu erau inregistrate in servrele Apple deci nu beneficiau de codul unic de identificare necesar pentru folosirea fara probleme a serviciului.

De la lansarea iPhone OS 3.0 au aparut mai multe push fix-uri insa putine dintre ele functionau corect pentru toata lumea si toate dintre ele erau bazate pe fix-ul initial lansat de Dev Team la scurt timp dupa lansarea OS 3.0. Cel mai bun dintre aceastea era PUSH Fix-ul oferit de pushfix.info insa problema era ca trebuia cumparat, o situatie de neconceput pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone. Ei bine iata ca astazi, prin intermediul unui anunt facut pe contul oficial al Dev Team, echipa ne anunta de existenta unui nou push fix denumit Push Doctor, foarte asemanator cu cel oferit de echipa de la pushfix.info insa spre deosebire de acela, cel anuntat de Dev Team este 100% gratuit.

Push Doctor este oferit de cmdshft, o echipa care a lucrat la el fara nici un fel de asteptare de ordin material din moment ce il ofera gratuit pentru toata lumea, si cel mai bun lucru e ca este mai bun decat unul care costa 6$.

Pentru a instala noul tweak tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in Cydia sursa : http://cmdshft.ipwn.me/apt/ cautati Push Doctor si il instalati.