GodFinger disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0sZlOmsENyg[/youtube]

GodFinger este cel mai nou joc al celor de la Namco lansat in cursul serii trecute in AppStore Canada pentru inceput urmand ca aplicatia sa apara si in celelalte AppStores in zilele urmatoare.

GodFinger este un joculet asemanator cu seria Black&White de pe PC, voi jucand rolul unui zeu care are control total asupra lumii din interiorul jocului, si dupa cum prea bine puteti vedea din video controlul total inseamna folosirea puterilor “Dumnezeiesti”  ca : aruncarea unor mingi de foc din cer, producerea de cutremure/ploi devastatoare care inunda portiuni de uscat/aruncarea de fulgere din cer, multe optiuni care in mod sigur va vor tine foarte ocupati cu jocul.

In GodFinger, you are an all powerful deity who control the people and environment of a small planet. The planet environment is a side view cross section that you can navigate by swiping on the screen and pinch zooming in and out. When the game begins, you are given a very small planet with one inhabitant. As you demonstrate your powers to the inhabitants, they become followers and earn you gold and mana for their efforts.

GodFinger poate fi solutia perfecta pentru momentele de plictiseala prin care trecem totui iar beneficiul acestui joculet este faptul ca il puteti downloada absolut gratuit din AppStore.

Deocamdata puteti downloada GodFinger de aici daca aveti un cont pentru AppStore Canada.