Prima Pagina 3G iPad disponibil pentru pre-comanda

iPad disponibil pentru pre-comanda

Cu putin timp in urma Apple a introdus optiunea pentru pre-comandarea iPad-ului, si din cate se pare pot fi comandate ambele versiuni de iPad insa deocamdata pre-comanda este disponibila doar pentru teritoriul SUA, distribuirea modelelor WiFi only va incepe pe data de 3 aprilie. Din pacate Apple permite comandarea a doar 2 iPad-uri per persoana si asta vine sa confirme zvonurile ca Apple ar avea probleme cu stocul pentru luna aceasta.

Desi Apple permite pre-comanda si pentru modelele 3G, acestea vor fi distribuite abia la sfarsitul lunii aprilie cand vor incepe si vanzarile pe plan international.

Daca locuiti in SUA si vreti un iPad puteti face o pre-comanda de aici. So, cine isi ia un iPad?

UPDATE : Modelele de iPad care au si 3G vor fi distribuite la sfarsitul lunii aprilie in SUA dar si in urmatoarele tari : Australia, Canada, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Japonia si Marea Britanie. Deocamdata nu se stiu preturile pentru fiecare tara in parte insa T-Mobile a scapat o lista de preturi in luna ianuarie asa ca pentru tarile Europene doritorii ar putea avea in vedere lista de preturi de aici.

Accesoriile pentru iPad disponibile pe site-ul Apple vor fi disponibile incepand cu 3 aprilie, exceptie facand tastatura pentru iPad care va fi disponibila incepand cu 20 aprilie.

 • viteza

  Cred ca o sa imi comand unul de 32 Gb. 🙂 wish me luck!

 • @viteza: Pe bune? Cu sau fara 3G?

 • seby97

  zaone ce vrei de ziua ta?de 32 sau 64?:))

 • @seby97: iPhone-ul care va fi lansat la vara il vreau de ziua mea, nu conteaza ce versiune insa din pacate nu va fi disponibil la vanzare de ziua mea.

 • Pingback: iPad are un buton nou | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • viteza

  Am vb cu un amic din SUA, si cand a auzit ce vreau, mi-a spus ca asta e cadoul lui pt mine de ziua mea. Asa ca atunci cand vine, o sa va pun la curent cu totul. Am ales unul de 32 cu wi-fi.

 • @viteza: Lol, vreau si eu amici dinastia..