iPad disponibil pentru pre-comanda

Cu putin timp in urma Apple a introdus optiunea pentru pre-comandarea iPad-ului, si din cate se pare pot fi comandate ambele versiuni de iPad insa deocamdata pre-comanda este disponibila doar pentru teritoriul SUA, distribuirea modelelor WiFi only va incepe pe data de 3 aprilie. Din pacate Apple permite comandarea a doar 2 iPad-uri per persoana si asta vine sa confirme zvonurile ca Apple ar avea probleme cu stocul pentru luna aceasta.

Desi Apple permite pre-comanda si pentru modelele 3G, acestea vor fi distribuite abia la sfarsitul lunii aprilie cand vor incepe si vanzarile pe plan international.

Daca locuiti in SUA si vreti un iPad puteti face o pre-comanda de aici. So, cine isi ia un iPad?

UPDATE : Modelele de iPad care au si 3G vor fi distribuite la sfarsitul lunii aprilie in SUA dar si in urmatoarele tari : Australia, Canada, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Japonia si Marea Britanie. Deocamdata nu se stiu preturile pentru fiecare tara in parte insa T-Mobile a scapat o lista de preturi in luna ianuarie asa ca pentru tarile Europene doritorii ar putea avea in vedere lista de preturi de aici.

Accesoriile pentru iPad disponibile pe site-ul Apple vor fi disponibile incepand cu 3 aprilie, exceptie facand tastatura pentru iPad care va fi disponibila incepand cu 20 aprilie.

Articolul precedentF0recast 1.1 update
Articolul următorSpartacus : Blood and Sand gratuit in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.