My X-files : ascunde pozele din iPhone

My X-files este o noua aplicatie pentru iPhone, lansata in appstore acum 4 zile, cu ajutorul careia puteti ascunde orice poza facuta cu telefonul vostru pentru a va proteja intimitatea fata de ochii curiosilor.

My X-Files va da posibilitatea fie sa ascundeti pozele facute prin intermediul aplicatiei camera din telefon fie aveti optiunea de a face pozele direct din aplicatia My X-files iar pozele facute nu vor fi salvate in camera roll ci doar in aplicatie, iar numai prin intermediul aplicatiei le veti putea viziona. Pe langa faptul ca va da posibilitatea de a face si ascunde poze, My X-file are si un feature care va permite sa scrieti notite insa fara limita de text, notite care din nou vor fi salvate doar in aplicatie si pot fi vazute doar prin intermediul ei.

My X-file are o functie de protectie care va permite sa setati o parola pentru accesarea aplicatiei si implicit a pozelor astfel ca totul se va afla in deplina siguranta iar un feature foarte interesant este inchiderea aplicatiei daca scuturati telefonul, astfel daca cineva se afla langa voi si nu vreti sa apasati butonul Home pentru a inchide aplicatia scuturati telefonul si ea se va inchide automat. My X-file permite totodata setarea unei parole speciale care odata introduse va ascunde toate fisierele salvate prin intermediul aplicatiei si va afisa foldere din aplicatie complet goale.

My X-files costa 1.59€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.