Circuitous – administreaza aplicatiile deschise in iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPAILG2sNMw[/youtube]

Circuitous este un nou patch pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul caruia puteti vedea toate aplicatiile deschise in iDevice-ul vostru. Din pacate Circuitous nu ofera altceva in afara de navigarea printre aplicatiile deschise, developerul nu a considerat necesara aplicarea unei solutii care sa permita inchiderea aplicatiilor, si e pacat deoarece unele aplicatii ruleaza in background iar cea mai simpla posibilitate de a le inchide v-o ofera SBSettings.

Circuitous va arata aplicatiile deschise in telefon prin intermediul unui dock al carui pozitionare pe ecranul telefonului impreuna cu activarea acestuia cat si diferitele actiuni de navigare printre aplicatii, deschidere/etc pot fi customizate din meniul aplicatiei. Pentru a rula Circuitous pe telefonul vostru trebuie sa aveti instalata aplicatia Activator deoarece Circuitous este un widget depdendent de aceasta aplicatie.

Circuitous poate fi downloadat gratuit din Cydia Store, aveti insa grija deoarece totul e pe baza de mobilesubsstrate si consuma din baterie.

Articolul precedentMy X-files : ascunde pozele din iPhone
Articolul următorRage pentru iPhone/iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.