iKey – dongle pentru tethered jailbreak, video 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SlPodIx_-9I[/youtube]

iKey este dongle-ul din video-ul de mai sus, aparent folosit pentru a reporni un iPhone 3GS cu bootrom nou care a intrat in recovery mode dupa restart deoarece avea jailbreak. Acum 2 zile am prezentat pentru prima oara iKey si tot atunci v-am spus retinerile mele in a cred ca acel dispozitiv este adevarat.

Astazi a aparut un nou video si din pacate video-ul acesta nu ma convinge chiar deloc, desi de data aceasta developerul a incercat sa arate autenticitatea dispozitivului prin conectarea unui telefon la F0recast iar ca urmare a acestui lucru F0recast a afisat mesajul ca respectivul telefon are bootrom nou si nu poate fi jailbroken complet.

Din pacate eu personal nu sunt 100% sigur ca a fost conectat telefonul din imagini la PC si nu altul, oricum se vede spre sfarsit ca telefonul intra direct in Recovery Mode ceea ce e imposibil si iese tot direct din Recovery Mode ceea ce din nou e imposibil. – Dupa cum am observat din noul video pentru iDongle de aici, situatiile acestea 2 sunt total posibile, deci nu constituie un motiv pentru a nega autenticitatea dispozitivului.

Ca ar fi sau nu adevarat e una, dar e cineva interesat sa isi cumpere un dongle?

Articolul precedentOrange introduce serviciul de redirectionare a apelurilor
Articolul următoriDongle – jailbreak demo
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.