Orange introduce serviciul de redirectionare a apelurilor

Astazi Orange a introdus un nou serviciu pentru clientii sai, redirectionarea apelurilor pentru cazuri de urgenta cand fie ati pierdut telefonul mobil, l-ati uitat acasa, fie a fost furat sau pur si simplu bateria telefonului este descarcata.

Activarea serviciului se face prin apelarea gratuita a numarului scurt 468, introducerea numarului vostru de telefon, apoi a numarului de telefon pe care doriti sa faceti redirectionare si asteptati mesajul de confirmare ca serviciul a fost activat. Serviciul de redirectionare este complet gratuit si poate fi activat de orice abonat Orange Romania insa apelurile redirectionate vor fi tarifate atat in sarcina celui care va sunat cat si in sarcina numarului vostru de telefon. Spre exemplu daca cineva va suna pe numarul vostru, acesta va face redirectionarea catre alt numar si cel care va suna va fi taxat pentru convorbire dar si voi veti fi taxati pentru ea si tarifele sunt diferite in functie de tipul convorbirii : in retea, in afara reteleu, internationala/etc asa ca daca aveti nelamuriri mai bine consultati un operator Orange inainte de a face modificarea.

Acest serviciu face parte din suita de servicii Orange Care alaturi de alte servici precum asigurarea pentru telefon, buy back, salvare agenda SIM/etc. Parerea mea e ca Orange ar trebui sa se concentreze pe niste oferte mai bune pentru clienti decat pe oferte semi-useless.

2 COMENTARII