Prima Pagina bootrom iDongle – jailbreak demo

iDongle – jailbreak demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9NITZjapQa8[/youtube]

Daca video-ul cel nou cu iKey de aici nu m-a facut sa cred in solutia prezentata de respectivul developer, mai sus aveti o noua demonstratie ca iDongle functioneaza ba mai mult, prin intermediul sau puteti face jailbreak direct telefonului fara a va conecta la calculator.

Stiu ca ideea e logica, practic asta e si scopul iDongle insa probabil unii nu credeau in aceasta posibilitate asa ca producatorul iDongle a anuntat prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter ca exista un nou video demonstrativ cu dispozitivul.

Totodata din cate se pare iDongle ar putea fi produs in China datorita costurilor scazute de fabricatie si apoi trimis in Europa pentru comercializare, problema e ca mai sunt vreo 3 luni si ceva pana apare iPhone OS 4.0 si atunci sigur va exista o metoda de jailbreak complet si pentru cei cu bootrom nou, oare merita investitia in iDongle acum?

 • Pingback: iKey - dongle pentru tethered jailbreak, video 2 | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • seby97

  ma intreb daca il va vinte si orange?

 • @seby97: Buna asta:))

 • macelaru73

  Daca nu va fi o solutie free de jb si unlock, nici nu se va vinde la 30 euro cat se aude.De banii aia cumperi o gramada de aplicatii si softuri -:))

 • @macelaru73: Pai dispozitivul asta foloseste blackra1n, 30 euro costa manopera si materialele, cine ar oferi gratuit dispozitive facute din banii lui? Toate materialele alea costa plus ceva pentru ala care isi pierde timpul facandu-le.
  Daca solutia asta ar fi aparut toamna trecuta ar fi avut un succes mult mai mare, insa acum e cam degeaba.

 • macelaru73

  @zaone:

  Pai la asta m-am referit si eu,acum nu s-ar mai vinde in cantitati mari….Deja apare 4G-ul!