iDongle – jailbreak demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9NITZjapQa8[/youtube]

Daca video-ul cel nou cu iKey de aici nu m-a facut sa cred in solutia prezentata de respectivul developer, mai sus aveti o noua demonstratie ca iDongle functioneaza ba mai mult, prin intermediul sau puteti face jailbreak direct telefonului fara a va conecta la calculator.

Stiu ca ideea e logica, practic asta e si scopul iDongle insa probabil unii nu credeau in aceasta posibilitate asa ca producatorul iDongle a anuntat prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter ca exista un nou video demonstrativ cu dispozitivul.

Totodata din cate se pare iDongle ar putea fi produs in China datorita costurilor scazute de fabricatie si apoi trimis in Europa pentru comercializare, problema e ca mai sunt vreo 3 luni si ceva pana apare iPhone OS 4.0 si atunci sigur va exista o metoda de jailbreak complet si pentru cei cu bootrom nou, oare merita investitia in iDongle acum?

Articolul precedentiKey – dongle pentru tethered jailbreak, video 2
Articolul următoriPad suporta formatul .avi M-JPEG
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.