Rage pentru iPhone/iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a–zbG_K9kI[/youtube]

Rage este un nou joc de tipul First Person Shooter/Racer de la id Software ce va aparea intr-un viitor nu foarte apropiat in AppStore. id Software pentru cei care nu stiu e compania din spatele unor jocuri ca Wolfenstein sau Doom si dupa cum vedeti din trailer Rage se anunta a fi un nou hit in lumea gaming-ului.

Rage este in plin stadiu de development in momentul de fata pentru PC/console si din pacate nu se stie inca o data concreta pentru lansarea sa insa John Carmack, presedintele id Software, intr-un interviu acordat recent a lasat sa se inteleaga ca versiunea pentru iPhone/iPod Touch a Rage va fi lansata la scurt timp dupa cea pentru PC/console.

Trailerul m-a facut foarte interesat si eu unul astept cu nerabdare versiunile pentru PC/iPhone/iPod Touch a jocului.

Articolul precedentCircuitous – administreaza aplicatiile deschise in iPhone
Articolul următoriLogManager 3.1 in curand in Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.