Rage pentru iPhone/iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a–zbG_K9kI[/youtube]

Rage este un nou joc de tipul First Person Shooter/Racer de la id Software ce va aparea intr-un viitor nu foarte apropiat in AppStore. id Software pentru cei care nu stiu e compania din spatele unor jocuri ca Wolfenstein sau Doom si dupa cum vedeti din trailer Rage se anunta a fi un nou hit in lumea gaming-ului.

Rage este in plin stadiu de development in momentul de fata pentru PC/console si din pacate nu se stie inca o data concreta pentru lansarea sa insa John Carmack, presedintele id Software, intr-un interviu acordat recent a lasat sa se inteleaga ca versiunea pentru iPhone/iPod Touch a Rage va fi lansata la scurt timp dupa cea pentru PC/console.

Trailerul m-a facut foarte interesat si eu unul astept cu nerabdare versiunile pentru PC/iPhone/iPod Touch a jocului.

9 COMENTARII

  1. din cate am vazut la sfarsitul trailerului arata pentru ce platforme va fi facut. dar nu apare iphone ipod touch. Deci nu cred ca va fi si pt iphone.

  2. @Bogdann: Adica eu am inventat toata treaba asta? Trailerul ala e pentru PC/console, faptul ca jocul va aparea si pe iDevices a spus-o presedintele id Software, inca nu exista trailere pentru iPhone.