Prima Pagina aplicatii FirstClip – downloadeaza videos de pe orice site de profil direct in...

FirstClip – downloadeaza videos de pe orice site de profil direct in iPhone

FirstClip este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul careia puteti downloada clip-uri video de pe orice site de video sharing direct in iDevice-uri vostru pentru a le viziona la o data ulterioara. Momentan pe iPhone/iPod Touch singurele solutii de a downloada video-uri se limiteaza doar la YouTube.com si spre deosebire de FirstClip necesita jailbreak-uirea telefonului pentru a le folosi.

FirstClip permite cautarea de video-uri in format MPEG/h.264 pe orice fel de site-uri comptibile, by default aplicatia avand adaugate site-urile YouTube si Google Videos insa exista optiunea de a adauga orice site compatibil iar cautarile pentru filme se vor face doar pentru site-urile introduse in aplicatie. Video-urile gasite poti fi vazute direct din aplicatie fie downloadate in terminal, ramanand ca voi sa alegeti pentru ce optati.

FirstClip vine in 2 versiuni, una Lite care este limitata la cautarea prin doar 2 surse si doar 10 videos salvate in aplicatie, si o versiune full care vine fara nici un fel de limitari insa pretul pentru aceasta este destul de mare, 3.99€. Aplicatia functioneaza foarte bine si daca site-urile introduse de voi sunt compatibile puteti downloada orice video, singurul lucru care ar putea fi un motiv pentru a ignora aplicatia este pretul care pare putin cam mare.

Versiunea Lite a FirstClip poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici, cea full costa 3.99€ si poate fi cumparata de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZfGEV2LwQ0[/youtube]

 • Robyd

  Eu am cumparat o si nu gaseste nimic . E cineva care a folosit o si a mers?

 • @Robyd: Ce anume nu gaseste? AI introdus site-uri?

 • Robyd

  Pai pe youtube si google nu gaseste nimic.ce site uri stii ca eu nu am idee

 • @Robyd: Poate nu exista filme pentru cautarea ta, uita-te prin video poate nu faci ceva bine.

 • Claudiu

  mai sti vreo aplicatie la fel ca asta ca nu pot instala varianta free nu stiu ce are o bifez ii dau sync dupa ce termina o gasesc debifata…. ms

 • @Claudiu: Instaleaz-o direct din telefon, alta la fel nu stiu.

 • Guys, it is now working. It was not working due to some server issue. Now it is really rocking..