FirstClip – downloadeaza videos de pe orice site de profil direct in iPhone

FirstClip este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul careia puteti downloada clip-uri video de pe orice site de video sharing direct in iDevice-uri vostru pentru a le viziona la o data ulterioara. Momentan pe iPhone/iPod Touch singurele solutii de a downloada video-uri se limiteaza doar la YouTube.com si spre deosebire de FirstClip necesita jailbreak-uirea telefonului pentru a le folosi.

FirstClip permite cautarea de video-uri in format MPEG/h.264 pe orice fel de site-uri comptibile, by default aplicatia avand adaugate site-urile YouTube si Google Videos insa exista optiunea de a adauga orice site compatibil iar cautarile pentru filme se vor face doar pentru site-urile introduse in aplicatie. Video-urile gasite poti fi vazute direct din aplicatie fie downloadate in terminal, ramanand ca voi sa alegeti pentru ce optati.

FirstClip vine in 2 versiuni, una Lite care este limitata la cautarea prin doar 2 surse si doar 10 videos salvate in aplicatie, si o versiune full care vine fara nici un fel de limitari insa pretul pentru aceasta este destul de mare, 3.99€. Aplicatia functioneaza foarte bine si daca site-urile introduse de voi sunt compatibile puteti downloada orice video, singurul lucru care ar putea fi un motiv pentru a ignora aplicatia este pretul care pare putin cam mare.

Versiunea Lite a FirstClip poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici, cea full costa 3.99€ si poate fi cumparata de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZfGEV2LwQ0[/youtube]