Silent Bodyguard – aplicatia care iti poate salva viata

Ca posesori de iPhone stiti deja ca micul device care probabil sta acum pe o masa in fata voastra este capabil de extrem de multe lucruri si toate acesta sunt posibile cu ajutorul aplicatiile facute de developeri care in cautare de bani cateodata fac si ceva foarte util si poate extrem de important.

Silent Bodyguard este o aplicatie pentru iPhone care poate fi folosita in caz de urgenta pentru a trimite un SMS unuia sau mai multor numere care vor alerta respectivele persoane ca tu esti in pericol si ai nevoie de ajutorul lor. Silent Bodyguard trimite un SMS cu un mesaj predefinit de tine in care pe langa textul in care explici ca ai nevoie de ajutor este inserat si un link catre google maps in care se gasesc coordonatele pentru locatia voastra pe glob, coordonate care se reactualizeaza la fiecare 60 de secunde pana inchideti aplicatia. Atentie insa, pentru ca aplicatia sa trimita date cu privire la coordonatele voastre trebuie ca GPS-ul telefonului sa fie activat, altfel telefonul nu va putea determina locatia voastra.

Silent Bodyguard a fost facuta la ideea unui fost profiler angajat al FBI si din punctul meu de vedere este o idee excelenta pentru ca niciodata nu poti sti ce pericol te pandeste, mai ales in anumite zone din Romania, si o astfel de aplicatie ti-ar putea veni in ajutor.

Eu va recomand aplicatia ca un must-have, mai ales daca esti fata. Silent Bodyguard poate fi cumparata pentru 2.99€ din Ro AppStore de aici.