Atomic Browser pentru iPhone/iPod Touch

Atomic Browser este dupa cum ii spune si numele un internet browser pentru iPhone/iPod Touch care desi este bazat pe webkit-ul pentru Safari, deoarece este o cerinta necesara pentru acceptarea in AppStore, are un set de de functii distincte si foarte folositoare.

Atomic Browser ca si lista de features este foarte apropiat de iCab Mobile deoarece la fel ca si acesta ofera : posibilitatea de a naviga un fullscreen; posibilitatea de a ascunde ID-ul terminalului pentru a vedea unele website-uri in versiunea pentru desktop; posibilitatea de a naviga in modul anonim(adica fara a salva istoria navigarii); posibilitatea de a seta o parola pentru browser dar 2 fetures diferite fata de iCab Mobile : posibilitatea de a bloca reclamele de tip pop-ul, posibilitatea de a bloca incarcarea imaginilor pe site-uri, posibilitatea de a vedea codul sursa a unei pagini web si un feature foarte interesant, posibilitatea de a bloca orientarea ecranului fie in landscape fie in normal mode.

In mare Atomic Browser este destul de asemanator ca si features cu iCab Mobile insa are cateva atuuri destul de importante: in primul rand din punct de vedere grafic arata mai bine, in al doilea rand este mult mai rapid decat iCab Mobile si in al treilea rand este mult mai ieftin decat cel din urma(0.79€ Atomic Browser vs 1.59€ iCab Mobile). Cateva atuuri care pe mine cel putin m-ar convinge sa folosesc Atomic Browser pentru navigarea de zi cu zi pe internet. Atomic Browser a fost recent updatat la versiunea 2.5.0, iata si lista de features :

– Support for saving pages with offline viewing. Pages are stored in bookmarks.
– Option to increase or decrease the font size.
– Fixed search engine bug where international characters didn’t work.
– Added Quick Access Options for rotation lock and private mode settings. Rotation lock is moved to the settings button menu.

Atomic Browser vine in 2 versiuni : una Lite care are o parte din features scoase si poate fi downloadata gratuit de aici si versiunea full cu toate feature-urile care poate fi cumparata pentru 0.79€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1pGK9kUcLlg[/youtube]

10 COMENTARII

  1. cu flash si cu multitasking, cei de la Apple ar face o treaba minunata pe un viitor iPhone. Atunci chiar as spune ca este telefonul perfect 🙂