ZeroChroma – carcasa inteligenta pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ANLzwV0qT7M[/youtube]

ZeroChroma este una dintre cele mai interesante carcase pe care le-am vazut pana acum. Aceasta carcasa pentru iPhone 3G/3GS(in curand si pentru iPod Touch) are un feature foarte interesante pe care sincer sa fiu nu il gasiti la nici o alta carcasa si probabil la nici un alt dock existent pe piata.

Pe langa faptul ca protejeaza spatele telefonului de zgarieturi/lovituri, carcasa ZeroChroma poate fi folosita ca un stand pentru telefon, practic puteti viziona filme in landscape mode, va puteti juca sau naviga pe internet fara nici o problema cu aceasta carcasa, dupa cum prea bine vedeti si din video-ul de mai sus. Standul carcasei poate fi pozitionat in ce unghi doriti deoarece acesta este pozitionat pe un sistem de deschidere cu mai multe nivele, iar pe langa toata optiunea cu standul carcasa are inca o parte mobila in partea de jos a telefonului care odata trasa redirectioneaza sunetul difuzorului inspre utilizator si asta deoarece cand folositi telefonul in modul stand si va uitati la un film de exemplu sunetul este directionat inspre laterala telefonului in loc de utilizator.

ZeroChroma este o carcasa extrem de interesanta si utila in acelasi timp, este disponibila in 4 culori diferite : negru, alb, roz si gri iar pretul pentru o carcasa este de 34.99$ adica aproximativ 25€. Daca v-ar interesa o astfel de carcasa, o puteti comanda de aici si dupa cum vad producatorii ofera livrare gratuita.