Prima Pagina aplicatii iPad AppStore se deschide pe 3 aprilie

iPad AppStore se deschide pe 3 aprilie

Ieri va spuneam ca Apple a inceput sa accepte cererile pentru aplicatiile destinate iPad-ului care va fi livrat incepand cu 3 aprilie si tot astazi a venit si confirmarea ca Apple va lansa un iPad AppStore pentru device dar si aplicatiile destinate acestuia.

Avand in vedere ca iPhone/iPod Touch-ul au aplicatiile in acelasi AppStore, ma indoiesc ca Apple va face un altul doar pentru aplicatiile destinate iPad-ului avand in vedere ca foarte multe aplicatii pentru iPhone ar trebui sa fie compatibile cu noul device. Totusi avand in vedere ca mesajul purtatorului de cuvant a celor de la Apple vorbeste de un iPad AppStore ma gandesc ca e posibila deschiderea unei noi sectiuni a AppStore care sa contina doar aplicatii destinate iPad-ului, aplicatii care in consecinta s-ar putea sa fie incompatibile cu alte iDevices.

Daca e asa cum am interpretat eu atunci Apple trage o linie foarte clara intre iPad si iPhone/iPod Touch iar articolul acesta cu previziunile despre ecranului noului ar putea deveni o foarte sumbra realitate dar si un sut in fund dat multor clienti Apple.

Voi ce parere aveti, incearca Apple sa lase iPhone-ul in umbra si sa aduca iPad-ul in prim plan in speranta de a maximiza profitul de pe un produs pe care majoritatea lumii il considera total nefolositor?

 • CoSSmiN

  vara caldura. plantaloni scurti si tricou… eu ce fac ma plimb cu un laptop de ipad in buzunar? trb mereu sa car bursa dupa mine nu nu.. deja iphoen-ul e deajuns ca marime nu dau ei nici un sut nic is doar speculati 🙂

 • @CoSSmiN: Ca tot veni vorba, ia vezi reclama asta : http://www.youtube.com/watch?v=vZHQ7hcdh9U

 • Fmac

  Intrebarea e un pic naiva, cum sa lase Apple iPhone-ul in umbra?
  Appstore-ul probabil va avea o categorie speciala pentru iPad unde vor fi aplicatii ce functioneaza exclusiv pe Ipad datorita rezolutiei, restul aplicatiilor vor fi mixte: iPod touch, iPhone, iPad

 • @Fmac: Well inseamna ca n-ai citit un articol precent in care unul abera ca iPhone 4G va avea un ecran mai mic pentru a impinge iPad-ul in fata.

 • Fmac

  Pai daca spui ca abera eu ce sa inteleg? Sa iau aberatia de buna?
  Nu zaone, astea-s barfe ieftine, iPad-ul va ocupa alt segment de piata si va avea un succes mult mai mare decat te asteptai.

 • @Fmac: Nu zice nimeni ca trebuie sa iei aberatia de buna insa trebuie avut in vedere si acest aspect, Apple este foarte imprevizibila cand vrea.

 • CoSSmiN

  zaone tare reklama:)) cam cam asa ma gandeam si eu:))