iPad AppStore se deschide pe 3 aprilie

7

Ieri va spuneam ca Apple a inceput sa accepte cererile pentru aplicatiile destinate iPad-ului care va fi livrat incepand cu 3 aprilie si tot astazi a venit si confirmarea ca Apple va lansa un iPad AppStore pentru device dar si aplicatiile destinate acestuia.

Avand in vedere ca iPhone/iPod Touch-ul au aplicatiile in acelasi AppStore, ma indoiesc ca Apple va face un altul doar pentru aplicatiile destinate iPad-ului avand in vedere ca foarte multe aplicatii pentru iPhone ar trebui sa fie compatibile cu noul device. Totusi avand in vedere ca mesajul purtatorului de cuvant a celor de la Apple vorbeste de un iPad AppStore ma gandesc ca e posibila deschiderea unei noi sectiuni a AppStore care sa contina doar aplicatii destinate iPad-ului, aplicatii care in consecinta s-ar putea sa fie incompatibile cu alte iDevices.

Daca e asa cum am interpretat eu atunci Apple trage o linie foarte clara intre iPad si iPhone/iPod Touch iar articolul acesta cu previziunile despre ecranului noului ar putea deveni o foarte sumbra realitate dar si un sut in fund dat multor clienti Apple.

Voi ce parere aveti, incearca Apple sa lase iPhone-ul in umbra si sa aduca iPad-ul in prim plan in speranta de a maximiza profitul de pe un produs pe care majoritatea lumii il considera total nefolositor?