Free Game of the Day – cate un joc gratuit in fiecare zi

Free Game of the Day este un nou proiect, asemanator cu FreeAppADay, care promite sa ne ofere cate un joc pentru iPhone/iPod Touch 100% gratuit in fiecare zi, pana la sfarsitu anului probabil.

La fel ca si in cazult proiectului FreeAppADay, Free Game of the Day ofera cate un joc gratuit pentru o singura zi, atentie mare sa nu ratati ziua altfel riscati sa platiti pentru jocul/aplicatia respectiva. Din pacate proiectul FreeAppADay ofera in proportie de 80% aplicatii slabe spre foarte slabe si e oarecum de inteles, care ar fi rostul oferirii de aplicatii care se vand bine, insa din punctul meu de vedere acesta este un mare dezavantaj si totodata motivul principal pentru care eu am renuntat sa mai prezint aplicatiile gratuite de acolo.

Uitandu-ma printre aplicatiile oferite gratuit pana acum prin proiectul Free Game of the Day constant ca istoria se repeta si portalul nu se vrea a fi nimic mai mult decat o sursa de promovare a developerilor insa parerea mea e ca oferirea de aplicatii proaste nu e solutia de a demonstra ca esti un developer bun ci mai defapt nu faci decat sa arunci singur cu noroi in tine, dar ma rog ei stiu mau bine ce vor.

So, daca va intereseaza aplicatii gratuite zilnic puteti intra pe Free Game of the Day si FreeAppADay insa eu nu voi prezenta nimic decat daca va fi vorba de vreo aplicatie/joc interesanta, altfel nu merita bataia de cap.