Prima Pagina aplicatii Opera Mini vs Safari video test

Opera Mini vs Safari video test

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mw0B2lrpDfo[/youtube]

Asa cum reiesea si in primul video cu Opera Mini facut de cei de la Opera, browserul este mult mai rapid decat Safari-ul din iPhone OS si asta chiar in conditiile unei conexiuni EDGE, rezulatele sunt clar in favoarea celor de la Opera si asta ar putea fi marele dezavantaj in lupta de a introduce aplicatia in AppStore.

De ce spun asta? Apple nu e chiar atat de doritoare de competitie si un browser ca Opera Mini va lasa cu siguranta Safari-ul intr-un colt pentru ca, sa fim seriosi, cine ar prefera sa astepte 1 minut la o pagina cand aceasta s-ar incarca in 20 de secunde pe Opera Mini?

Deocamdata sunt fix 2 zile de cand aplicatia a fost trimisa spre aprobare in AppStore, eu as spune ca azi sau cel tarziu maine ea va fi acceptata, voi?

UPDATE : Si un alt video aparut ieri. Thanks Didu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7msf9mM8n7o[/youtube]

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 782 - Computer Games Forum()

 • Didu
 • @Didu: Lol, il pun si pe ala in articol, ok?

 • Didu

  Cum vei. E blogul tau. 🙂 Eu doar am gasit link-ul pe net.

 • Eu zic ca Opera nu va fi aprobat de Apple. Pai ar fi fraieri sa demonstreze ca Safari este inferior dupa ce au sustinut ca este cel mai rapid browser?

  Deci verdict: RESPINS!

 • @Dan P.: Si eu sunt de aceeasi parere, daca Apple va accepta Opera Mini va fi o mare lovitura in orgoliu pentru ei.

 • Didu

  Cand sunt pe wifi aleg safari deoarece paginile arata mai frumos, timpul de incarcare e similar, am multi touch.

  Pe GPRS mai bine ma spanzur decat sa folosesc safari. Opera mini te salveaza minunat.
  3G nu prea imi place pentru ca se duce repede bateria.

  STEVE JOBS TREBUIE SA PUPE TALPILE celor de la Opera pentru ca Iphone se transforma intr-un device si mai atractiv.

  ========================================================

  John Gruber

  (My money, by the way, says Apple will accept the app. I know there’s much speculation that Apple won’t allow an alternative browser that doesn’t use the system version of WebKit, but Opera Mini isn’t doing JavaScript client-side, so it doesn’t break the “no interpreters” rule. Update: And if there’s a problem, I bet it’s the security ramifications of Opera Mini’s design.)

 • @Didu: Stiu, am scris intr-un articol ca sistemul lor cu primit site-uri de la serverele Opera ar putea fi motivul care ar fi cel mai probabil invocat de apple pentru respingerea aplicatiei.

 • r3d
 • @r3d: Eu as zice ca e fake, nmeni nu a mentionat vreun detaliu cu privire la astfel de sim-uri pentru iPhone OS 3.0. Orasul tipului aluia e unul mic si departe de civilizatie, nu are nici un fel de trader rating, tipic pentru tepari. Daca ar face un video in care ar demonstra fara nici un dubiu ca respectivele sim-uri functioneaza atunci e credibil dar eu zic ca e 100% fake.

 • r3d

  la asta m-am gandit si eu, cel putin dupa ce -o ajuns 3.1.3 pe piata, micii tzepari au iesit ca ciupercile dupa ploaie…vorbeam cu cineva care ii reseller in romania la x-sim, si o zis ca in nici un caz nu merge pe 3.1.3… ceva noutati despre unlock 3.1.3 mai stii? pana cand imi folosesc 3g-ul pe post de ipod? datorita la 3.1.3 mi-am luat un 3GS… un lucru bun un lucru rau..

 • @r3d: Poate un jailbreak acum, dar si asta e un mare poate, decodare abia la vara.

 • r3d

  pff, clar! il donez contra bani :))

 • @r3d: Si daca maine apare un soft de decodare? Eu mizez pe vara pentru ca nimeni nu aduce nici macar o vorba despre asta insa e posibil sa sara unul de undeva cu un soft de decodare. E putin probabil, but stranger things have happened.

 • r3d

  Pai, daca maine ar aparea un soft de decodare l-as vinde la pretul lui real… oricum, deja incep sa pun deoparte bani pentru noul aiphone … sper sa fie mai bun decat restul… adica cel putin o camera mai mare, cu flash, in rest nu am nimic de obiectat…

 • r3d

  S-ar putea sa mai fie cate un dexter ascuns in camera lui si sa scoata un soft revolutionar… sa ajunga pe culmile gloriei… nu inteleg de ce nu scot mai repede… inteleg ca ii multa munca si ca in vara apare noul iphone si ar trebui sa ia de la capat jail&unlock pentru noul sistem de operare… dar na sper sa apara vre-un super hyper mega dexter 🙂 the sooner the better

 • Pingback: Opera Mini - au trecut 5 zile | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()