geohot activ din nou, blacksn0w RC2 e ok si poate un nou jailbreak?

Saptamana aceasta v-am prezentat intr-un articol ca exista o versiune modificata de blacksn0w care functioneaza pe firmware 3.1.3 insa ca persoanele care au optimizat programul nu vor sa il faca public asteptand intai parerea lui geohot. Ei bine, geohot a dat unda verde pentru publicarea blacksn0w RC2 care este compatibil cu firmware 3.1.3 insa mai mult decat atat rezolva problemele cu WiFi pe care foarte multi dintre utilizatori le-au avut dupa instalarea primei versiuni de blacksn0w, asa ca asteptam acum sa vedem de unde va putea fi downloadata noua versiune.

Pe langa consimtamantul dat pentru publicarea blacksn0w RC2, geohot a facut o referire subtila la posibilitatea demonstrarii unui jailbreak ori pentru firmware 3.1.3 ori pentru telefoanele care sunt tethered. Vedeti si din ce a scris pe contul sau de pe Twitter ca se refera la tutorialul lui MuscleNerd privitor la cum ar trebui sa facut un jailbreak video, insa eu cred ca e mai mult o gluma decat un anunt ca pregateste un nou program de jailbreak complet.

Totusi, daca nu e o gluma, un nou program de jailbreak complet ar fi ca o gura de aer pentru zecile de mii de posesori de iPhone 3GS care sunt nevoiti sa repete procesul de jailbreak la fiecare resetare. Voi ce credeti, ne pregateste geohot ceva sau e doar o gluma?