SpringBoard Rotator disponibil in Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY3ckIDeKT0[/youtube]

SpringBoard Rotator, tweak-ul care va permite sa modificati SpringBoard-ul telefonului astfel incat sa il puteti vizualiza si in landscape mode, este disponibil de cateva ore in Cydia.

SpringBoard Rotator a avut parte de cateva ajustari inainte de acceptarea in Cydia pentru ca dupa un review sumar al lui BigBoss aplicatia a fost retrimisa developerului pentru corectarea unor buguri inaintea introducerii in Cydia.

Tweak-ul functioneaza foarte bine atat pe iPhone 3GS cat si pe iPhone 3G insa schimbarea modurilor pe iPhone 3G are un oarecare lag, spre deosebire de iPhone 3GS unde totul se intampla fluent. SpringBoard Rotator functioneaza pe baza de mobilesubstrate si consuma ceva RAM deci asteptati-va ca telefonul vostru sa se miste greoi daca aveti iPhone 3G dar totodata asteptativa la scaderea autonomiei bateriei.

SpringBoard Rotator poate fi cumparat din Cydia pentru 1.99$.

25 COMENTARII

  1. Sincer l-am avut instalat pe 3g si mi se pare o prostie.. in primul rand ca nu ma ajuta absolut la nimik si in al doilea rand imi bloca telefonul. timp de 10 minute nu a m-ai raspuns la comenzi. credeam ca e stricat. puteam doar primi telefon dar nu puteam sa-i dau slide. deci merge foarte foarte greu pe 3g. parerea mea este ca iti omoara iphone-ul.

  2. @Sunris3: te conectezi prin SSH cu WinSCP la telefon, copiezi fisierul .deb download-at in root, dupa care il instalezi din Terminal cu comanda “dpkg -i fisier.deb”, unde in loc de fisier pui numele fisierului tau, pe care oti sa-l redenumesti inainte ca sa-ti fie mai usor. Daca nu ai inteles ce am spus mai sus, apeleaza la cineva sau documenteaza-te legat de SSH/lucrul in linie de comanda, pentru ca altfel risti sa strici ceva…

  3. L-am instalat si eu intr-un final, si pot sa spun ca merge destul de bine si pe 3G (cam la fel ca si in clipul de prezentare), mai ales daca dezactivati rotirea wallpaper-ului, sau alegeti sa puneti un wallpaper custom pentru modul landscape.

    Acum, problema e ca nu prea ii vad utilitatea, pentru ca orice aplicatie ai deschide din landscape mode, ti se deschide automat in portrait (chiar si aplicatiile care suporta landscape se deschid la fel, si mai apoi schimba in landscape mode). La capitolul asta din pacate pot sa spun ca Windows Mobile sta mai bine, pentru ca retine pozitia desktop-ului, si iti intoarce orice aplicatie, chiar daca o deformeaza, dar cred ca e singura “calitate” pe care o are WM in fata iPhoneOS 🙂

    In plus, aplicatia inca nu e “bug-free” (daca exista asa ceva), a se vedea poza: http://img23.imageshack.us/img23/9678/img001d.png.

    O sa mai tin cateva zile instalata aplicatia, ca sa vad cum se “intelege” cu husa Krusell Orion pe care o folosesc, si care are un suport misto ce iti permite sa tii telefonul pe orizontala, putin ridicat pe birou: http://img263.imageshack.us/img263/5895/753861.jpg

  4. @zaone: exact asta am facut insa imi spune “no such file or directory” am intrat cu ifunbox ,am copiat file-ul in private/var/mobile/a.deb asa l-am redenumit insa imi da eroarea aceea….:(((

  5. @Sunris3: SBrorator functionand pe baza de Mobile Substrate, va trebui sa ii copiezi manual fisierul “SBrotator.dylib” in Library/Mobile Substrate/Dynamic Library.
    Posibil din cauza asta sa nu iti mearga

  6. @zaone: Eu deja l-am dezinstalat. Nu merita, mai mult e o bataie de cap in plus. La fel ca si Infiniboard-ul, care imi face scroll vertical cand eu vreau de fapt sa trec de la o pagina la alta.
    Concluzia: unele lucruri sunt mai bune asa cum le-au gandit cei de la Apple. “keep it simple” spune multe 🙂