Navigon 1.5 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KCq6X83PGiQ[/youtube]

A trecut mai bine de o luna si jumatate de la ultimele vesti in legatura cu versiunea 1.5 a Navigon insa iata ca astazi a aparut in AppStore aplicatia si daca nu v-ati adus aminte de ea, priviti video-ul de mai sus si cu siguranta veti incepe sa va reamintiti feature-urile interesante ale acestei aplicatii.

Compania se lauda ca hartile din aceasta versiune au fost reactualizate folosind date de la NASA, ramane de vazut cat de bune vor fi aceste date, alte features includ integrarea cu retelele de socializare Twitter/Facebook care va permit sa fiti mereu in contact cu conturile voastre de pe aceste retele de socializare dar si de a va impartasi pozitia cu prietenii vostri in timp real direct din Navigon.

Un alt feature foarte interesant este posibilitatea de a vedea hartile in modul panoramic 3D insa din pacate aceasta optiune trebuie achizitionata prin intermediul in-app purchase si costa 10€ pentru versiunea Europeana a Navigon.

Iata lista oficial de schimbari din Navigon 1.5 :

  • Introducearea Navigon MyRoutes;
  • Integrarea retelelor de socializare Facebook si Twitter;
  • Modul 3D panoramic(disponibil prin in-app purchase).

Navigon 1.5 este disponibil in 2 versiuni pentru Europa : una cu hartile pentru toata Europa, costa 89.99€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici si o versiune doar pentru Europa de Est care costa 69.99€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.