Un posibil video preview al ecranului de pe noul iPhone 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sKrLnHQ8d3U[/youtube]

In video-ul de mai sus aveti ceea ce pare a fi un nou ecran care se zvboeste ca va fi montat pe viitoare versiune de iPhone ce urmeaza a fi lansata la vara. Dupa cum vedeti in video si in pozele de mai jos, ecranul este usor mai mare decat cel existent in momentul de fata pe iPhone 3G/3GS insa forma acestuia este usor mai mica in latime deci s-ar putea sa avem de-a face cu un iPhone 4G mai lung dar nu chiar atat de lat.

Din nou se poate observa un locas pentru camera frontala langa speaker-ul telefonului asa ca nu putem decat sa reluam zvonurile ca iPhone 4G va fi dotat cu o camera frontala, lucrul destul de usor de crezut avand in vedere ca detalii despre existenta acesteia au fost descoperite in SDK-ul pentru firmware 3.2 . Totusi trebuie luat in considerare si faptul ca asemenea imagini au aparut si anul trecut inainte de lansarea iPhone 3GS asa ca totul trebuie privit cu o oarecare doza de neincredere.

So, v-ar place ca noul iPhone 4G sa aiba un asemenea ecran?

8 COMENTARII

  1. nu avem nici cel mai mic detaliu de la apple in leg cu noul iphone si credeti ca se poate un asemenea leak de info in leg cu display-u?! nicio sansa sa aiba vreo legatura cu 4g-u or smth.