SBSettings 3.0.6 si BossPaper update

Daca aveti SBSettings instalat si ati deschis astazi Cydia atunci probabil ca ati si instalat noul update pentru aplicatia lui BigBoss iar eu vin astazi cu changelog-ul update-ului pe care tocmai l-ati facut sau urmeaza sa il faceti.

So, prin update SBSettings a ajuns la versiunea 3.0.6 dar vine si cu cateva noutati :

  • Adaugarea posibilitatii de a sorta aplicatiile in sectiunea „Hidden apps”;
  • Dock-ul SBSettings a fost blocat la 2 randuri. Exista totusi un tweak prin care puteti adauga mai multe iconite in dock si face scroll printre ele;
  • Adaugarea sectiunii „App folders” care va afiseaza locatia aplicatiilor instalate din AppStore;
  • Adaugarea suportului pentru aplicatia Activator, de la 1.3 in sus, dar aceasta optiune este inca in stadiul beta.

Doar cateva schimbari, si sincer sa fiu, fara prea mare importanta pentru noi. BossPaper a fost updatat si el insa doar un update de ordin estetic care priveste iconitele si modificarea aspectului acestuia, acum aveti 3 optiuni in meniul de setari care regleaza aspectul.

Articolul precedentAplicatii gratuite sau la pret redus 31-03-2010
Articolul următorOpera Mini – o decizie dupa lansarea iPad?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.