Prima Pagina aplicatii Opera Mini – o decizie dupa lansarea iPad?

Opera Mini – o decizie dupa lansarea iPad?

8 zile, atat a trecut de cand Opera a trimis aplicatia Opera Mini pentru aprobare in AppStore, 8 zile in care Apple si-a vazut linistita de treaba si nu a schitat nici macar un gest in privinta acestei aplicatii, nu a oferit nici cea mai mica informatie in legatura cu ea, gigantul din Cupertino fiind ocupat sa pregateasca lansarea iPad-ului si sa updateze iTunes.

Curios este ca in aceste 8 zile nici Opera nu a apasat pe acceleratie pentru a creea valva in jurul aplicatiei sale sau pentru a critica timpul exagerat de mare pe care echipa AppStore il ia pentru a face o decizie in privinta Opera Mini. Sa se fi resemnat Opera cu gandul ca aplicatia lor nu va fi acceptata in AppStore? Tot ce se poate, sau poate isi pregatesc urmatoarea miscare, adica o lansare a aplicatiei in Cydia, care spre satisfactia tuturor va fi cea mai mare palma peste fata celor de la Apple.

In momentul de fata majoritatea aplicatiilor de tip browser din AppStore sunt construite pe platforma Safari, practic toate sunt doar versiuni “infrumusetate” si cu ceva mai multe optiuni a Safari, nimic mai mult si sunt sigur ca Apple vrea sa mentina acest monopol care prin acceptarea Opera Mini ar fi rupt si ar da curaj altor companii mari, spre exemplu Mozilla pentru a trimite o versiune a Firefox in AppStore.

Au trecut 8 zile si presimt ca vor mai trece cateva iar in final decizia celor de la Apple ii va nemultumi pe multi.

 • Didu

  Bine dar cat poa’ sa prelungeasca? Peste 2 sapt total nu cred.

 • catanzaro27

  Dupa lansarea iPad se vor intampla multe.

 • @Didu: Da, ii va mai cadea puin par din cap lui Steve si de nervi va lansa un iPhone identic cu 2G.

 • Robb

  Eu zic ca Opera nu va fi acceptata !

 • KraveKing

  Si eu zic la fel ca nu va fi acceptata. ar lovi prea tare in mandria lor! Safari e cel mai tare alt browser nu e bun pe iphone… or sa gaseasca ei ceva sa zica despre el!!

 • @KraveKing: E stiut faptul ca nu va fi acceptata, ramane ca si cei de la Opera sa accepte si sa o trimita in Cydia odata.

 • Didu