Spirit – noul untethered jailbreak va fi lansat zilele acestea

Spirit se numeste noua solutie de untethered jailbreak descoperita de comex si implementata cu ajutorul lui chpwn, solutie care dupa spusele lui chpwn dar si ale lui MuscleNerd va fi gata in urmatoarele zile, trebuie doar testata pe iPad, insa MuscleNerd nu cred ca vor fi probleme si daca va fi asa vom vedea solutie disponibila pentru download cat de curand.

chpwn, omul din spatele Infiniboard a declarat ca programul a fost facut zilele acestea, l-a testat pe un device cu bootrom nou si acum asteapta sa isi primeasca iPad-ul pentru a-l testa si pe noul produs al celor de la Apple.

MuscleNerd de la Dev Team sustine in continuare ca Spirit este 100% adevarat si dupa ultimul sau tweet reiese ca nu vom avea mult e asteptat pana solutia va fi disponibila pentru download. Iar daca Spirit va face jailbreak tuturor device-urilor cu bootrom nou si in special iPad-ului pe firmware 3.2 atunci e foarte probabil sa fie implementat si pe firmware 3.1.3.

Articolul precedentWinterboard update disponibil in Cydia
Articolul următorOpera Mini review
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.