iFunbox 0.98 update

iFunbox este utilitarul pe care eu il folosesc de fiecare data cand trebuie sa copiez/sterg ceva din fisierele de sistem ale telefonului si e totodata utilitarul pe care il recomand oricui are nevoie sa faca customizari prin telefon deoarece este cel mai simplu si usor de folosit, singurul minus este faptul ca nu pot fi modificate permisiunile fisierelor.

Ieri iFunbox a fost updatat la versiunea 0.98, un update important care aduce destule noutati asa ca va recomand sa il downloadati daca nu ati facut-o inca.

Iata ce aduce nou iFunbox 0.98 :

  • imbunatatirea stabilitatii si rezolvarea compatibilitatii cu iTunes 9.1;
  • a fost imbunatatita viteza de detectare a device-ului;
  • introducerea optiunilor de Recovery si copy/paste pentru iPad/iPhone/iPod Touch;
  • introducerea optiunii de a cauta prin fisierele device-ului.

iFunbox 0.98 poate fi downloadat de aici : [download id=”38″]

Articolul precedentUnii utilizatori de iPad au raportat probleme cu WiFi-ul
Articolul următorMuscleNerd confirma lansarea Spirit, la un moment dat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.