MuscleNerd confirma lansarea Spirit, la un moment dat

Aseara v-am relatat faptul ca Apple a anuntat unii developeri in legatura cu o conferinta ce va avea loc la sediul companiei din Cupertino, conferinta in care va fi prezentat noul iPhone OS 4.0, si multi dintre voi au inceput sa se intrebe(pe buna dreptate) daca Spirit, solutia pentru untethered jailbreak, va mai fi lansata sau nu.

Ei bine, acum o ora MuscleNerd de la Dev Team a anuntat ca echipa inca lucreaza la perfectionarea Spirit si solutia va fi lansata la un anumit moment, insa avertizeaza utilizatorii sa fie vigilenti deoarece Apple va incerca in mod sigur sa repare “gaurile” din sistem si e posibil sa lanseze un nou software update dupa disponibilitatea programului de jailbreak.

So, Spirit va fi lansat, desigur ca anuntul cu iPhone OS 4.0 a incurcat putin lucrurile insa trebuie sa aveti rabdare, dar mai important decat atat, dupa ce va fi lansat Spirit trebuie sa aveti foarte mare grija sa nu faceti update de soft pentru ca veti pierde posibilitatea de jailbreak pana la lansarea finala a iPhone OS 4.0 din vara.

UPDATE : Acum 25 de minute MuscleNerd a declarat din nou ca Spirit va functiona cu firmware 3.1.3, s-ar putea deduce desigur ca lansarea acestuia va fi inainte de iPhone OS 4.0, deci e foarte posibil sa nu trebuiasca sa asteptati decat pana la sfarsitul lunii aprilie si nu pana in iunie. Totodata MuscleNerd cofirma ca firmware 3.2 e iPad only iar urmatorul firmware update ar putea fi iPhone OS 4.0.