BR Fixer – rezolva incompatibilitatea dintre blackra1n si iTunes 9.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ZKtvNb8Ntg[/youtube]

BR Fixer este un nou tool cu ajutorul caruia puteti rezolva incompatibilitatea dintre iTunes 9.1 si blackra1n, incompatibilitate care a dat multe batai de cap posesorilor de iPhone 3GS/iPod Touch 3G cu bootrom nou.

Imediat dupa lansarea iTunes 9.1, iH8sn0w a scos un tool numit blackbreeze care rezolva problema cu blackra1n insa numai pentru anumiti utilizatori deoarece erau multe persoane care nu puteau urma procesul pe Windows XP.

Acum, cu ajutorul BR Fixer totul devine mai simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa rulati programul, acesta va detecta automat versiunea sistemului de operare pe care va aflati, va compila o versiune de blackra1n compatibila cu acesta si o va deschide automat, tot ce trebuie sa faceti voi este sa dati click pe “Make it ra1n” si veti avea din nou un iDevice jailbroken.

BR Fixer poate fi downloadat de aici.

7 COMENTARII

  1. Le recomand toţi utilizatorilor de iPhone care folosesc blackra1n, sa renunţe la el si sa folosească cu încredere redsn0w ca e telefonul mai rapid

  2. @seby: eu folosesc redsn0w 0.9.4, iar cand dau browse pentru firmware, ma intreaba daca am bootrom nou sau nu si totul este foarte simplu.