BR Fixer – rezolva incompatibilitatea dintre blackra1n si iTunes 9.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ZKtvNb8Ntg[/youtube]

BR Fixer este un nou tool cu ajutorul caruia puteti rezolva incompatibilitatea dintre iTunes 9.1 si blackra1n, incompatibilitate care a dat multe batai de cap posesorilor de iPhone 3GS/iPod Touch 3G cu bootrom nou.

Imediat dupa lansarea iTunes 9.1, iH8sn0w a scos un tool numit blackbreeze care rezolva problema cu blackra1n insa numai pentru anumiti utilizatori deoarece erau multe persoane care nu puteau urma procesul pe Windows XP.

Acum, cu ajutorul BR Fixer totul devine mai simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa rulati programul, acesta va detecta automat versiunea sistemului de operare pe care va aflati, va compila o versiune de blackra1n compatibila cu acesta si o va deschide automat, tot ce trebuie sa faceti voi este sa dati click pe „Make it ra1n” si veti avea din nou un iDevice jailbroken.

BR Fixer poate fi downloadat de aici.

Articolul precedentMuscleNerd confirma lansarea Spirit, la un moment dat
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 06.04.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.