iH8sn0w are o aplicatie care permite salvarea fisierelor SHSH

iH8sn0w, omul din spatele aplicatiilor sn0wbreeze si F0recast a facut inca un utilitar cu ajutorul caruia puteti salva SHSH-urile pentru firmware-ul instalat de voi, SHSH-uri care va vor ajuta apoi sa faceti restore la respectiva versiune de soft, in cazul in care nu le aveti salvate in Cydia.

Necesitatea de a salva fisiere SHSH se rezuma doar la posesorii de iPhone 3GS/iPod Touch 3G care nu pot face restore decat la versiunea curent de firmware daca nu au SHSH-uri, iar daca au acestea salvate in Cydia pot face restore la versiunea de firmware pentru care au fost salvate SHSH-urile. Tutorial pentru a face restore la iPhone 3GS folosind SHSH-urile din Cydia gasiti aici, aplicatia lui iH8sn0w din pacate va necesita folosirea unui alt utilitar denumit umbrella care implica parcurgerea unui proces destul de complicat, in urma caruia veti reusi sa faceti restore la versiunea de firmware pentru care aveti SHSH-urile.

iH8sn0w nu a dat inca un nume aplicatiei insa o va face in zilele urmatoare dupa care o va si lansa. Aplicatia capteaza fisierele SHSH atunci cand telefonul se afla in Recovery Mode, deci nu ar trebui sa necesite parcurgerea unui restore complet.