iPhone 4G va avea camera frontala si va permite video conferinte

Nu e prima oara cand intr-o versiune beta a iPhone OS se gasesc fisiere care fac referire la posibilia existenta a unei camere frontale pe viitorul iPhone, insa iPhone OS 4.0 beta are cele mai multe detalii cu privire la posibilitatea de a face apeluri video si video conferinte utilizand camera viitorului iPhone 4G/HD.

Se pare ca in noul iPhone OS 4.0 s-au gasit detalii privind creearea de chat rooms, permisiuni pentru moderatori, date privind video conferinte si toate acestea ar putea avea legatura cu noul Game Center introdus de Apple odata cu iPhone OS 4.0. Aceasta legatura ar putea fi 100% plauzibila avand in vedere ca Apple doreste sa faca o imensa retea de socializare pentru iPhone, iar posibilitatea de a face conferinte video pentru a discuta detaliile urmatoarelor jocuri nu e o idee chiar atat de rea. Imaginati-va ca in timp ce jucati un joc cu un prieten puteti sa discutati cu el in timp real si eventual sa il si vedeti intr-un colt al ecranului, asta ar creste cu siguranta user experience-ul gamerilor pe iPhone.

Totodata Apple are deschis pentru teste un server ce ar urma sa hosteze video conferinte insa deocamdata iPhone OS 4.0 nu va permite folosirea acestei functii avand in vedere ca nici un model de iPhone nu are o camera frontala pentru a tine o vide conferinta.

S-ar parea ca Apple are planuri marete cu iPhone OS 4.0 si noul iPhone 4G/HD, iar daca ne luam dupa ultimele descoperiri atunci in vara vom vedea in sfarsit o camera frontala pe iPhone.