iPhone OS 4.0 jailbroken de geohot!

Acum cateva minute geohot a postat pe contul sau de pe Twitter o poza cu iPhone OS 4.0 cu blackra1n si aplicatia Cydia instalate, este a doua dovada ca iPhone OS 4.0 poate fi jailbreak-uit, prima venind de la MuscleNerd care spre deosebire de geohot a facut un video.

So, la nici 4 zile de la disponibilitatea iPhone OS 4.0 exista deja 2 solutii pentru jailbreak, dar eu personal nu cred ca vreuna dintre ele va fi lansata inainte de lansarea oficiala a iPhone OS 4.0 din vara, oricum stim sigur ca iPhone OS 4.0 va putea fi spart.

Stiu ca majoritatea asteapta o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3, insa daca geohot s-a apucat de jucat cu iPhone OS 4.0 atunci probabil ca a terminat treaba cu blackra1n pentru iPad si firmware 3.1.3 si ar putea sa lanseze solutia in curand!

Articolul precedentGoogle Tablet anuntata neoficial
Articolul următorOpera Mini disponibil in AppStore!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.