Prima Pagina Android Browserul SkyFire ar putea fi portat pe iPhone

Browserul SkyFire ar putea fi portat pe iPhone

Acceptarea Opera Mini in AppStore se pare ca a dat curajul si altui nume mare din industria software-ului pentru terminale mobile de a anunta ca ar putea produce o versiune pentru iPhone/iPod Touch a unui internet browser, vorbim aici de SkyFire care este cunoscut celor cu telefoane mobile ce au instalat sistemul de operare Symbian.

In momentul de fata SkyFire este disponibil doar pentru terminalele Symbian S60 3rd/5th Edition, cat si pentru cei care detin telefoane dotate cu Windows Mobile, insa SkyFire a anuntat ca in curand va scoate doua noi versiuni a browserului, una pentru Android si cealalata pentru Blackberry.

Browserul SkyFire este rapid, aproape la fel de rapid ca si Opera Mini(ambele folosesc aceeasi tehnologie de comprimare a site-urilor), afiseaza continut flash, dar acest feature va fi in mod sigur scos daca vor trimite o aplicatie la Apple pentru aprobare, si in general se misca ceva mai bine decat Opera Mini, ramane de vazut totusi cum se va descurca pe iPhone OS avand in vedere ca Opera Mini are grave deficiente in momentul de fata.

Eram sigur ca odata cu acceptarea unui browser se va creea un precedent si vor veni alte nume mari cu browsere in AppStore, eu astept cu mare interes o versiune a Firefox, dar si mai interesant ar fi un browser care sa permita afisarea continutul flash, chiar daca nu ar fi in AppStore, macar in Cydia dar sa fie.

Ati vrea sa vedeti SkyFire portat pe iPhone OS sau nu?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__8LdxdpE3w[/youtube]

 • Didu

  Skyfire e bun pentru flash. In hotel in turcia ma uitam live pe antena3 si pe realitatea prin wifi.

  In schimb e foarte greoi, e un fel de opus al opera mini…

  Nu as avea de ce sa il instalez pe Iphone…

 • @Didu: Nici Opera Mini nu se misca prea bine pe anumite telefoane cand e incarcat continut flash.

 • FiatLux

  Zaone dupa cum ziceai si tu de azi inainte pe iphone o sa mai instalez un singur browser inafara de safari. Este vb de FireFox. Parerea mea ca e si cel mai bun pt windows.

 • jezatheone

  Daca chiar ar functiona flash-ul pe el, eu unul l-as instala chiar daca merge mai greoi.

 • Didu

  Safari e un browser foarte bun. Doar ca uneori nu esti langa un wifi si ca sa incarci pagina hotnews de 3 MB INTEGRAL dureaza pana mori.

  D`asta e buna opera aia mica.

 • Bogdann

  eu nushtiu de ce zice-ti ca e mai bun firefox. Cand il deschid mi se incarca in 20 de secunde pe cand google chrome mi se deschide in 2 secunde. Oare am instalat prea multe prostii in Mozzila sau nush ce are ca merge foarte greu

 • @Bogdann: Depinde foarte mult si de PC, mie de exemplu imi deschide Firefox in 4-5 secunde maxim si Google Chrome in 2. Pe langa asta conteaza si cate addons ai instalate, astea ingreuneaza foarte mult Firefox-ul.

 • Valentin

  folosesc de vreo luna gggle chrome… si nu cred ca vreau sa l mai schimb, am incercat si opera si safari pe pc… nu ma multumesc, plus chrome nu necesita atat memorie cat ai trebuie lu firefox… bafta

 • Pingback: SkyFire - primul browser pentru iOS ce reda continut flash? | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()