Un nou virus ascuns in blackra1n circula pe internet

11

Mihai Andrei Livadariu de la BitDefender a analizat un nou virus care circula in ultima vreme pe internet si a relatat pe site-ul BitDefender ca respectivul virus se ascunde intr-un program de jailbreak arhicunoscut, iar odata rulat respectivul program virusul intra in actiune, modificand DNS-urile PC-ului redirectionand traficul catre anumite site-uri virusate.

Din pacate virusul este ascuns intr-o versiune de blackra1n deci AVETI FOARTE MARE GRIJA de unde downloadati blackra1n deoarece s-ar putea sa va treziti cu calculatorul infectat. Problema este ca respectiva versiune de blackra1n functioneaza 100% corect, virusul injectandu-se inainte ca blackra1n sa faca jailbreak iar utilizatorul nu isi va da seama ca a fost infectat.

BitDefender recunoaste acest virus si il va curata daca veti da peste aceasta versiune virusata a blackra1n insa este posibil ca alte programe antivirus sa nu stie de el si sa va infectati calculatorul, asa ca revin cu atentionarea sa AVETI FOARTE MARE GRIJA de unde downloadati blackra1n. Versiunea pusa aici pe site este 100% sigura, cea de pe blackra1n.com este din nou 100% sigura, deci va recomand una dintre aceste 2 locatii.

Felicitari lui Mihai Andrei Livadariu,si echipei de la BitDefender pentru aceasta descoperire.