iH8sn0w nu va mai lansa sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0

Acum cateva zile v-am anuntat ca iH8sn0w ar putea scoate o versiune a sn0wbreeze care ar urma sa functioneze cu iPhone OS 4.0, ba mai mult ar permite oricui sa instaleze acest soft, indiferent daca are UDID-ul telefonului trecut in contul unui developer sau nu.

De atunci si pana azi s-au schimbat multe, iH8sn0w si echipa sa au reusit sa faca jailbreak noului iPhone OS 4.0, insa iH8sn0w a anuntat ca nu va mai lucra la noua versiune de sn0wbreeze, dand si o lista de motive pentru care o lansare ar fi de prisos :

  • iPhone OS 4.0 beta nu poate fi instalat din Windows, instalarea functioneaza doar din Mac OSX;
  • iPhone OS 4.0 beta are foarte multe buguri;
  • iPhone OS 4.0 beta a fost facut pentru developeri in ideea de a testa noile API-uri introduse de Apple;
  • Rata de succes la restore este de 58%, adica unul din 2 restore-uri esueaza;
  • Ar promova si mai intens pirateria prin redistribuirea ilegala a iPhone OS 4.0 beta si “depasirea” barierei UDID-ului.

Astea sunt motivele pentru care iH8sn0w nu va scoate sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0, deci nu vom putea testa noua versiune a iPhone OS pana la vara. Va spun ca primul motiv e de ajuns pentru a amana o astfel de lansare, din pacate(dupa cum am aflat si eu ieri) iPhone OS 4.0 nu poate fi instalat din Windows, iar lansarea unui program pentru Windows ar fi useless avand in vedere ca e nevoie de un Mac pentru instalare.

Din pacate asteptarea continua, totusi acum sunt 3 echipe care au facut jailbreak noului iPhone OS 4.0, sa fie oare chiar atat de usor?

9 COMENTARII

  1. Sunt deacord ca la editarea video e mai greut putin fata de poze. Dar nu e imposibil. Gandeste-te doar la scenele editate din filme care nu le observi, un mini video de genul ce ai postat tu, e floare la ureche sa-l editeze pt un cunoscator.

  2. Se poate edita un film. Singura modalitate de a verifica daca e fake sau nu e sa ai originalul. Asa cum nu poti sa intri in posesia lui, nu ai cum.

  3. Eu sunt mai sceptic de felul meu 🙂 Pana nu vad nu cred:) Am inteles ca cel de la iDongle a strans in 4 luni $4000 de dolari, vine $1000 pe luna. Cam putin acest venit pt un american intr-o luna. Fiind capabil, si clar este daca a gasit o solutie contra echipei de la Apple, care repet mi se pare a fi competenta, de ce sa nu te alaturi unui colos (aici nu ma refer doar la Apple) sa ai un venit macat triplu?:)

  4. @FiatLux: Ala de la iDongle a strans 4000$ in cateva zile, nu in 4 luni, poate avea proiectul de 4 luni insa pana sa il mentioneze MuscleNerd avea 200$ stransi, dupa ce l-a promovat iH8sn0w a strans inca 4000$.