iH8sn0w nu va mai lansa sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0

9

Acum cateva zile v-am anuntat ca iH8sn0w ar putea scoate o versiune a sn0wbreeze care ar urma sa functioneze cu iPhone OS 4.0, ba mai mult ar permite oricui sa instaleze acest soft, indiferent daca are UDID-ul telefonului trecut in contul unui developer sau nu.

De atunci si pana azi s-au schimbat multe, iH8sn0w si echipa sa au reusit sa faca jailbreak noului iPhone OS 4.0, insa iH8sn0w a anuntat ca nu va mai lucra la noua versiune de sn0wbreeze, dand si o lista de motive pentru care o lansare ar fi de prisos :

  • iPhone OS 4.0 beta nu poate fi instalat din Windows, instalarea functioneaza doar din Mac OSX;
  • iPhone OS 4.0 beta are foarte multe buguri;
  • iPhone OS 4.0 beta a fost facut pentru developeri in ideea de a testa noile API-uri introduse de Apple;
  • Rata de succes la restore este de 58%, adica unul din 2 restore-uri esueaza;
  • Ar promova si mai intens pirateria prin redistribuirea ilegala a iPhone OS 4.0 beta si “depasirea” barierei UDID-ului.

Astea sunt motivele pentru care iH8sn0w nu va scoate sn0wbreeze pentru iPhone OS 4.0, deci nu vom putea testa noua versiune a iPhone OS pana la vara. Va spun ca primul motiv e de ajuns pentru a amana o astfel de lansare, din pacate(dupa cum am aflat si eu ieri) iPhone OS 4.0 nu poate fi instalat din Windows, iar lansarea unui program pentru Windows ar fi useless avand in vedere ca e nevoie de un Mac pentru instalare.

Din pacate asteptarea continua, totusi acum sunt 3 echipe care au facut jailbreak noului iPhone OS 4.0, sa fie oare chiar atat de usor?