Video : jailbreak iPhone OS 4.0 cu pastrarea baseband-ului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMrD7Ee-hWQ[/youtube]

Deasupra aveti inca o demonstratie a solutiei de jailbreak facuta de iH8sn0w si echipa lui, terlefonul este un iPhone 3G cu iPhone OS 4.0 instalat, jailbreak facut, Cydia functioneaza normal, multitasking activat insa exista 2 aspecte foarte importante : update-ul a fost facut cu pastrarea baseband-ului si ultrasn0w a fost folosit pentru decodare.

Deci iH8sn0w a reusit sa modifice sn0wbreeze pentru a functiona cu iPhone OS 4.0 si dupa cum prea bine vedeti acel iPhone 3G are baseband 04.26.01 compatibila cu ultrasn0w si e decodat cu ultrasn0w. Pe langa toate astea are si internet tethering activat, deci odata cu lansarea iPhone OS 4.0 vom avea si internet tethering daca nu apar alte modificari.

Desi solutia exista si functioneaza foarte bine din cate se vede, iH8sn0w a decis sa nu o lanseze in mod public, motivele le gasiti aici. Teasere peste teasere, pana la lansarea iPhone OS 4.0 mai sunt 2 luni insa presim ca in curand va exista o modalitate pentru ca toata lumea sa faca update la versiunea beta.

Thanks to jezatheone.