Prima Pagina Apple Despre design-ul iPhone 4G/HD

Despre design-ul iPhone 4G/HD

13

Presupusul prototip de iPhone 4G/HD gasit zilele trecute a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte pe internet, iar majoritatea celor care detin un iPhone sustin ca este fake bazandu-se in primul rand pe design-ul exterior al telefonului care nu pare sa se alinieze standardelor adoptate de Apple in precedentele modele de iPhone. Totusi daca e sa ne uitam la pozele facute ieri de Gizmodo putem observa ca acest presupus prototip are caracteristici de design similare cu MacBook Pro 2009, iMac si iPad-ul de anul acesta, desigur ca respectivele produse arata mult mai bine, insa trebuie luat in calcul faptul ca respectivele sunt produse finale iar acesta este doar un presupus prototip care inca se afla in teste.

Pe lateralele telefonului se pot observa linii de demarcatie intre piese, unii s-au plans ca respectivele despartituri ar arata groaznic si strica design-ul insa trebuie luat din nou in calcul ca acesta nu este un produs finit iar respectivele despartituri ar putea fi acolo doar pentru a oferi acces facil la hardware-ul telefonului pentru modificari, si ar putea disparea in versiunea finala a produsului.

Butoanele sunt din nou complet modificate fata de versiunile anterioare de iPhone insa butonul pentru blocarea orientarii de la iPad este tot rotund, e montat pe un slider totusi insa e tot mic si rotund deci o modificare de design pana la actualele butoane din presupusul prototip de iPhone 4G/HD nu este chiar atat de departe.

Stiu ca foarte multi dintre voi au fost nemultumiti de felul in care arata acest prototip, luati in calcul faptul ca pana la vara s-ar putea schimba multe, prototipul ar putea sa fie pentru anul viitor sau aceasta este versiunea finala a iPhone HD. Totodata pana nu il tineti in mana ramaneti cu mintea deschisa deoarece odata ce vedeti produsul in realitate si il tineti in mana va veti schimba cu siguranta parerea.