Prince of Persia si Iron Man 2 pentru iPhone/iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SvtSUAHAilQ[/youtube]

Gameloft si-a anuntat intentia de a porta pe iPhone/iPod Touch unul dintre cele mai celebre jocuri pentru PC/console, Prince of Persia iar eu unul nu pot decat sa ma bucur cand vad ca Gameloft isi da silinta sa ramana in top prin introducerea unor jocuri foarte iubite de comunitatea internationala a gamerilor.

Prince of Persia este un adventure game in care aveti controlul asupra unui print al carui scop principal este de a salva lumea de raul care a cuprins-o, salvand cate o printesa in timpul asta si folosindu-si “super puterile”, cea mai interesanta dintre ele fiind posibilitatea de a da timpul inapoi.

O data clara pentru lansarea jocului nu a fost anuntata insa sper ca pana la prezentarea iPhone HD din 22 iunie sa apara joculetul in AppStore.

Cu siguranta ati auzit de filmul Iron Man si probabil l-ati si vazut la televizor insa in curand il veti avea si pe iPhone/iPod Touch, dar va fi vorba despre jocul Iron Man 2 facut dupa filmul cu acelasi nume care urmeaza sa fie lansat in cinematografele din Romania pe data de 30 aprilie.

Jocul vine de la aceeasi companie Gameloft, este facut in totalitate dupa actiunea din film si eu spun ca va fi un mare hit in AppStore. In joc aveti controlul asupra lui Iron Man (Tony Stark) iar principalul tel va fi desigur sa salvati lumea de la distrugere. Veti avea la indemana toate puterile costumului : raze laser, mitraliere, posibilitatea de a zbura la viteza supersonica, tot ce ati vazut in film va fi transpus si in jocul pentru iPhone/iPod Touch.

Actiunea se va desfasura de-alungul a 9 nivele, environmentul fiind unul extrem de divers, de la Stark Expo in New York City pana la turnurile din Somalia, o experienta completa pentru orice fan al filmului.

Data lansarii este 7 mai, pretul nu a fost comunicat insa probabil se va invarti in jurul sumei de 6-7€.