MuscleNerd confirma solutia de jailbreak pentru firmware 3.1.3

MuscleNerd a confirmat in aceasta dimineata ca Spirit, solutia de jailbreak pentru iPad va fi disponibila si pentru cei cu firmware 3.1.3, deci acum stiti ca dupa lansarea iPad 3G va urma si lansarea acestei solutii de jailbreak care va functiona si pe firmware 3.1.3, desigur ca aici vorbim de iPhone 3GS/iPod Touch 3G deoarece iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G/2G(modele vechi) pot fi jailbreak-uite in momentul de fata.

Confirmarea lui MuscleNerd vine la intrebarea unei alte persoane de pe Twitter, insa din pacate MuscleNerd a lasat sarcina lansarii solutiei pe umerii lui comex, cel care a gasit si perfectionat, impreuna cu MuscleNerd si altii, solutia finala de jailbreak.

So, incepand de vinerea viitoare Apple va distribui iPads 3G celor care au facut pre-comanda dar va fi disponibila si in magazinele Apple, asa ca ori week-endul viitor ori la inceputul saptamanii viitoare va fi lansata cel mai probabil noua solutie, totusi nu ar fi o noutate ca geohot de exemplu sa scoata solutia sa inaintea celorlalti asa ca stati pe aproape.

PS : NU veti putea decoda iPhone-urile cu soft-ul de jailbreak Spirit. O solutie de decodare va aparea dupa lansarea oficiala a iPhone OS 4.0 din luna iunie.