A fost Apple in spatele \”pierderii\” prototipului de iPhone HD?

Personajul din partea stanga este Steve Wozniak, a.k.a. “Woz”(Wheels of Zeus), o adevarata legenda in comunitatea utilizatorilor de produse Apple, fiind unul dintre co-fondatorii companiei insa totodata a contribuit foarte mult la dezvoltarea soft-urilor de jailbreak pe care le folosim noi astazi.

Dupa cum prea bine vedeti in poza din partea stanga “Woz” a vrut sa faca putin haz de necazul lui Gary Powell, cel care a “pierdut” prototipul de iPhone HD, si a facut un tricou pe care a inscriptionat mesajul : “I went drinking with Gary Powell and all I got was a lousy iPhone prototype.” insa mai interesant este comentariul lasat de “Woz” pe site-ul celor de la Gizmodo :

“If it were me instead of Gray and someone did this I’d be (a) pissed if it wasn’t funny, or (b) laughing if it was funny. It’s interesting that the employee who showed me an iPad for 2 minutes during the iPad launch wait got fired.”

Persoana care i-a facut o mica demonstratie cu o tableta iPad in timpul keynote-ului din 27 ianuarie a fost concediata de catre Apple insa Gary Powell isi pastreaza slujba, oare de ce? Ce anume i-a motivat pe cei de la Apple sa concedieze un angajat care i-a facut o mica demonstratie unuia dintre co-founderii Apple dar sa treaca cu vederea “pierderea” unui prototip iPhone? Din punctul meu de vedere exista 2 variante : ori Apple a fost la mijloc in toata povestea asta si nimeni nu a pierdit nimic, poate doar atentia publicului si a decis sa recurga la o mica stragetie pentru a reveni in atentia tuturor; fie acel prototip a fost scos in fata pentru a ascunde lucrul la adevaratul terminal.

Sincer sa fiu nu stiu ce sa mai cred, pana sa vad ce a scris Woz eram 100% convins ca prototipul de iPhone prezentat era iPhone HD insa acum nu mai sunt atat de sigur. Voi ce parere aveti?