iTunes 9.1.1 aduce file sharing!

File sharing-ul este un feature foarte interesant despre care s-a discutat intens odata cu aparitia firmware 3.2 si iata ca odata cu update-ul 9.1.1 al iTunes cei care au iPhone OS 4.0 beta instalat pot folosi iTunes pentru a transfera fisiere direct in telefonul lor.

Deocamdata nu se stie cu exactitate ce fisiere pot fi transferate prin intermediul acestei noi functii insa in esenta ar putea fi o metoda de a uploada orice tip de fisiere in iPhone prin intermediul unei anumite aplicatii, fisiere care vor putea fi transferate pe alt PC tot prin intermediul iTunes. Deocamdata exista doar un singur exemplu cu aplicatia Mail si dupa cum vedeti din poze puteti adauga orice fisier indiferent de extensie.

Deocamdata functia este disponibila doar pentru aplicatiile native din iPhone OS 4.0 deoarece developerii inca nu au updatat aplicatiile pentru a folosi acest feature insa odata ce va fi gata vom avea posibilitatea de a transfera probabil orice in oricare dintre aplicatiile instalate in telefon.