Tutorial : Cum sa portezi Voice Control pe iPad

De azi toti posesorii de iPad pot face jailbreak tabletelor folosind Spirit si odata cu jailbreak-ul vine si „hoarda” de aplicatii ce pot fi instalate pe iPhone OS jailbroken. Dimineata v-am explicat cum sa modificati aplicatiile pentru iPhone astfel incat acestea sa functioneze fara probleme si pe iPad, acum a venit momentul sa va explic cum puteti porta Voice Control pe iPad.

Iata cum :

  • in primul rand trebuie sa instalati afc2add din Cydia pentru a avea acces la toate fisierele din iPhone;
  • apoi conectati tableta iPad la PC, deschideti ifunbox si navigati catre : /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app;
  • copiati in PC fisierul K48AP.plist, deschideti-l cu un editor text :
  • in zona unde sunt definite capabilitatile „Capabilities” adaugati urmatorul text :
  • <key>voice-control</key>
    <true/>
  • acum copiati fisierul inapoi peste cel vechi si resetati tableta iPad, cand va reporni veti putea folosi optiunea Voice Control.

Cam asta a fost tot, stiu ca nu sunt prea multi romani ce detin tablete iPad, insa daca exista printre voi detinatori de iPad va rog sa lasati un comentariu.

Articolul precedentServerul SHSH din Cydia inchis temporar
Articolul următorCum arata Cydia pe iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.