Sygic Aura – un nou soft de navigatie disponibil in AppStore

Sygic Aura, noul soft de navigatie al celor de la Sygic este disponibil acum si pentru Europa, am vorbit intr-un articol anterior despre modificarile pe care Sygic le-a adus softului de navigatie si din cate se pare lumea este destul de multumita de felul in care arata si cum functioneaza aplicatia.

Sygic Aura are o interfata 3D destul de complex realizata care va afiseaza in format 3D cladirile de pe harta(asemenea unor soft-uri de navigatie de pe alte platforme mobile), include instructiuni pentru pietoni si un feature nou pentru Sygic, integrarea cu retelele de socializare, adica va puteti impartasi locatia cu prietenii vostri de pe Facebook sau Twitter insa in acelasi timp puteti sa le verificati lor pozitia pe harta.

Sygic Aura este disponibila la un pret promotional de 34.99€ pana pe 31 mai, dupa care pretul va creste la 59.99€. Din pacate vechea versiune a aplicatiei nu avea harti prea grozave pentru Romania, nu stiu daca in versiunea aceasta au fost actualizate hartile insa daca doriti sa cumparati aplicatia, o gasiti in Ro AppStore aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgtwCdSJg9o[/youtube]