10% din traficul iPad vine din afara SUA

Un studiu recent arata ca aproximativ 10% din totalul traficului pe internet facut de pe iPad vine din afara SUA, asta in conditiile in care Apple oficial nu vinde tableta international si totusi anumite persoane au reusit sa isi procure magicul produs al celor de la Apple si sa il foloseasca in afara SUA.

Cifrele acestea vin de la Yahoo! care a raportat ca serverele sale au fost accesate de un numar foarte mare de iPads insa di toate accesarile 10% proveneau din locatii din afara SUA, deci nu doar americanii si-au cumparat iPads ci si alti cetateni, in topul tarilor din care s-a facut traficul cel mai mare situandu-se Angia, Franta, Germania dar si cateva tari din Asia.

One surprising data point is the non-U.S. IP traffic on the iPad that’s coming to Yahoo! During the measurement period, the iPad has only been available for purchase in the U.S. market; however, we observe approximately 10% of IP traffic coming from Europe and Asia Pacific. Specifically, the U.K., France, and Germany are the top countries in Europe, and Taiwan and Hong Kong make up the most traffic in Asia Pacific.

Sincersa fiu nu sunt surprins de aceste date avand in vedere ca si la noi intara se vand tablete iPad, tablete cumparate desigur nu de la Apple ci de la alte firme dar totusi vandute in Romania cu garantie in mod oficial.