OpenPwn – platforma open source pentru dezvoltarea de solutii pentru jailbreak

[vimeo]http://vimeo.com/11499418[/vimeo]

OpenPwn este un proiect open source pornit de Dark Malloc, un membru din echipa lui iH8sn0w, care a contribuit destul de mult la sn0wbreeze si alte proiecte facute de iH8sn0w pana in prezent, inclusiv pentru solutiile de jailbreak pentru iPhone OS 4.0.

OpenPwn este un program care va reprezinta punctul de plecare pentru orice developer care doreste sa faca solutii de jailbreak pentru iPhone OS, ideea este foarte buna avand in vedere ca in momentul de fata exista destul de multe persoane care descopera exploit-uri pentru iPhone OS insa nu au cunostintele/programele necesare pentru a le dezvolta in solutii ce ar putea fi folosite la scara larga.

Cu OpenPwn veti putea face payloads care vor fi injectate in iPhone OS pentru a face jailbreak/decodare/alte functii, OpenPwn nefiind un soft de jailbreak/decodare ci doar un program cu care ati putea face asa ceva daca aveti exploit-urile/cunostintele necesare. Deocamdata OpenPwn este disponibil doar pentru Mac OSX insa o versiune pentru Windows este in lucru si va fi disponibila cat de curand.

So, daca sunteti priceputi, OpenPwn va asteapta.

Articolul precedentAplicatii gratuite sau la pret redus 07.05.2010
Articolul următor10% din traficul iPad vine din afara SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.