iPad 3G a fost lansata ieri!

Ieri a fost lansata in mod oficial tableta iPad 3G, versiunea de iPad pe care o astepta foarte multa lume deoarece ofera posibilitatea de a folosi atat internetul via o conexiune prin intermediul unei retele de telefonie mobila cat si internetul printr-o retea WiFi.

Diferentele dintre iPad 3G si iPad WiFi sunt minore, singurele diferente vizibile sunt cele referitoare la banda neagra de deasupra device-ului in cazul iPad 3G, dar si locasul pentru cartela MicroSIM pozitionat in partea stanga a device-ului, locasul arata identic cu cel de la iPhone insa ca si marime este mult mai mic datorita faptului ca si MicroSIM-ul este mult mai mic decat un SIM Normal.

Pe partea de hardware in afara de evidenta diferenta reprezentata de antena 3G exista si GPS-ul care in iPad WiFi lipseste cu desavarsire, desi multi dintre utilizatori ar fi vrut sa aiba posibilitatea de a folosi tableta iPad cu o aplicatie pentru navigatie si de pe iPad WiFi.

In afara de aceste 2 diferente, exista in iPhone OS o optiune pentru Cellular Data care are legatura directa cu operatorul de telefonie folosit pentru conexiunea internet.

Acum ca si iPad 3G este disponibila mai ramane ca Dev Team si comex sa lanseze odata Spirit, in cursul acestui week-end ar trebui sa vedem lansarea oficiala, momentan se ofera o perioada de timp in care toti cei care au nevoie de spirit sa isi salveze SHSH-urile.

Articolul precedentApple lanseaza iTunes Movie Store in Europa
Articolul următorVideo : iPad 3G jailbroken
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.