Nou ghid pentru a face overclock unui iPhone

Poate va amintiti de vechiul tutorial care va explica cum puteti face overclock unui iPhone, ei bine din pacate acel ghid nu ajuta cu absolut nimic, nu se modifica frecventa procesorului in nici un fel deoarece fisierul care trebuia modificat nu avea nici o legatura cu modificarea frecventei procesorului.

Atentie mare! Modificarile acestea trebuie facute exact cum apar in acest tutorial, in caz contrar riscati sa va stricati telefonul sau in cel mai bun caz sa il aduceti in starea in care ar avea nevoie doar de un restore pentru a functiona. Daca nu aveti cunostinte macar medii despre cum trebuie lucract cu Mobile Terminal sau cum sa lucrati prin SSH atunci va rog sa nu faceti acest tutorial!

Acestea fiind spuse iata ce trebuie sa faceti pentru a face overclock telefonului vostru :

Deschideti Mobile Terminal sau va conectati la telefon prin SSH, va autentificati ca administrator : scrieti su in consola iar ca parola scrieti alpine sau parola voastra, apoi :

Pentru iPhone 3GS introduceti una dintre aceste valori aceste valor, fiecare corespunde unei respective frecvente a procesorului, ultima e cea de acum, prima e cea maxima

sysctl -w hw.cpufrequency_max=800000000
sysctl -w hw.cpufrequency=700000000
sysctl -w hw.cpufrequency_min=600000000

Pentru iPhone 3G introduceti una dintre aceste valori aceste valor, fiecare corespunde unei respective frecvente a procesorului, ultima e cea de acum, prima e cea maxima

sysctl -w hw.cpufrequency_max=600000000
sysctl -w hw.cpufrequency=500000000
sysctl -w hw.cpufrequency_min=400000000

Faceti aceste modificari pe raspunderea voastra, eu NU ma fac raspunzator de nici un fel de problema pe care o puteti avea in urma folosirii acestui tutorial. Informatiile vin de pe site-ul acesta insa eu nu pot garanta ca vor functiona fara probleme pe telefonul vostru!

Trebuie mentionat totodata ca e posibil ca metoda sa nu functioneze din prima si in conditiile acestea ar trebui repetata procedura daca nu functioneaza din prima.

Dupa ce faceti modificarile nu uitati sa resetati telefonul pentru ca acestea sa aiba efect.