Prima Pagina Android Android OS 2.2 Froyo prezentat de Google

Android OS 2.2 Froyo prezentat de Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SV7utsGYzl0[/youtube]

Google a prezentat astazi cea mai noua versiune a Android OS, 2.2 aka Froyo, cu care spera sa cucereasca o buna parte dintre utilizatorii celorlalte platforme si dupa cum se prezinta sistemul de operare e foarte posibil sa o faca.

Spre deosebire de vechile versiuni Android OS, aceasta pare ceva mai rapida, are implementat flash 10.1 si un feature foarte interesant : mobile WiFi hotspot, adica imita functionalitatea aplicatiei MyWi pentru iPhone si va da posibilitatea sa creeati un WiFi hotspot mobil folosind conexiunea de internet a operatorului de telefonie pentru a da posibilitatea si altor persoane de a se conecta la internet.

Android OS 2.2 Froyo este foarte rapid, defapt este cam de 2 ori mai rapid decat Android OS 2.1 iar asta e un semn bun, Google isi da interesul pentru a face din Android OS un sistem de operare destul de puternic pentru a concura iPhone OS.

Aceasta imbunatatire a performantei le-a dat celor de la Google si posibilitatea de a implementa versiunea 10.1 a flash, iar dupa cum puteti observa in video-ul de mai sus flash-ul functioneaza fara probleme pe Google Nexus One si nu pot spune decat atat : sper ca site-urile sa treaca mai repede pe HTML5 deoarece m-am saturat de patratelul albastru.

Ce parere aveti? Merita trecerea de la iPhone OS 4.0 la Android OS 2.2 Froyo sau nu?

 • SUNRIS3

  NICIODATA! NU-MI PLACE DELOC TOUCH-UL PE NEXUS,MAI ALES PE NET…

 • Poison

  Ce parere aveti? Merita trecerea de la iPhone OS 4.0 la Android OS 2.2 Froyo sau nu?

  In nici un caz, OS4 va fi mult prea complet pentru a trece la android.

 • Pingback: Google a facut un competitor pentru iTunes | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • True, totusi Android are flash si pana se hotarasc site-urile porno sa implementeze flash la scara larga nu se vor misca si altii iar asta ne lasa pe noi cu patratelele albastre pe ecrane.

 • REDman

  Pfff…chiar daca android are flash…nu se vede cat de penal se misca?asta numai experienta placuta pe web nu mai este.eu sunt de acord cu politica apple,si daca pana acum nu credea nimeni si nu era nimeni de acord cu apple,cred ca acum este o dovada clara cat de naspa se misca flash pe un mobil (chiar e vorba de nexus one care se presupune a fi unul dintre cele mai performante terminale)