Android OS 2.2 Froyo prezentat de Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SV7utsGYzl0[/youtube]

Google a prezentat astazi cea mai noua versiune a Android OS, 2.2 aka Froyo, cu care spera sa cucereasca o buna parte dintre utilizatorii celorlalte platforme si dupa cum se prezinta sistemul de operare e foarte posibil sa o faca.

Spre deosebire de vechile versiuni Android OS, aceasta pare ceva mai rapida, are implementat flash 10.1 si un feature foarte interesant : mobile WiFi hotspot, adica imita functionalitatea aplicatiei MyWi pentru iPhone si va da posibilitatea sa creeati un WiFi hotspot mobil folosind conexiunea de internet a operatorului de telefonie pentru a da posibilitatea si altor persoane de a se conecta la internet.

Android OS 2.2 Froyo este foarte rapid, defapt este cam de 2 ori mai rapid decat Android OS 2.1 iar asta e un semn bun, Google isi da interesul pentru a face din Android OS un sistem de operare destul de puternic pentru a concura iPhone OS.

Aceasta imbunatatire a performantei le-a dat celor de la Google si posibilitatea de a implementa versiunea 10.1 a flash, iar dupa cum puteti observa in video-ul de mai sus flash-ul functioneaza fara probleme pe Google Nexus One si nu pot spune decat atat : sper ca site-urile sa treaca mai repede pe HTML5 deoarece m-am saturat de patratelul albastru.

Ce parere aveti? Merita trecerea de la iPhone OS 4.0 la Android OS 2.2 Froyo sau nu?

Articolul precedentaDownloader – un download manager complet pentru iPhone
Articolul următoriTunes vinde un sfert din muzica comercializata in SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.