Tableta iPad interzisa pe stadionul celor de la Yankees

The New York Yankees este una dintre cele mai faimoase echipe de baseball din SUA, milioane de oameni vin sa le urmareasca meciurile in fiecare an insa unii dintre ai vor ramane sigur surprinsi daca detin o tableta iPad si incearca sa intre cu ea pe stadion. Conducerea echipei a instituit o politica de interzicere a introducerii laptop-urilor pe celebrul stadion si tableta iPad a fost introdusa pe lista produselor care nu pot fi introduse pe stadion in timpul unui meci.

Sincer sa fiu e cam ciudata regula asta si cu siguranta e lipsita de sens pentru noi care suntem obisnuiti sa intram pe stadioane cu orice obiecte, de la cutite la torte si alte nebunii. Oficialii motiveaza impunerea acestei reguli prin faptul ca astfel spectatorii sunt tot timpul atenti la meci si sansele ca ei sa fie lovitit de o minge scad considerabil, totodata nu le da posibilitatea acestora de a inregistra/transmite live imagini de la meci.

Desi oficialii celor de la Yankees sunt de neclintit in ceea ce priveste scoaterea tabletei iPad de pe lista produselor interzise pe stadioane, exista metoda destul de simple de a intra cu tableta pe stadion in timpul unui meci, in special daca ai o haina cu buzunare foarte largi.