Prima Pagina aplicatii Microsoft va prezenta Visual Studio 2010 la WWDC

Microsoft va prezenta Visual Studio 2010 la WWDC

Surse apropiate celor de la Apple anunta ca Steve Ballmer, presedintele Microsoft,  ar putea participa la WWDC-ul de pe 7 iunie si va prezenta in cadrul keynote-ului de deschidere Visual Studio 2010, zvonul sustinand ca Apple a rezervar 7 minute pentru prezentarea lui Steve.

Prezentarea ar avea drept scop demonstrarea modului in care developerii de aplicatii pentru iPhone OS ar putea folosi Visual Studio pentru a face asemenea aplicatii si a le trimite spre acceptare in AppStore. Daca e intr-adevar asa atunci ma intreb cum permite Apple ca aplicatii facute folosind soft-ul Microsoft pot fi acceptate in AppStore insa aplicatii facute folosind soft-ul celor de la Adobe sau alte soft-uri asemanatoare sunt respinse datorita noilor reguli impuse de iPhone OS 4.0.

Ce credeti, va prezenta presedintele Microsoft noul sau program la WWDC-ul Apple?

UPDATE : Se pare ca totul a fost doar un zvon fals, Steve Ballmer nu va calca vreodata la un keynote Apple.

  • cond0r

    Cu visual studio se pot dezvolta aplicatii in C, C++ si obiective C ( la fel ca si pe mac cu xcode) agreate de Apple, iar cu adobe flash faci animatii care sunt portate in obiective C (acestea nu sunt agreate de apple deoarece nu sunt stabile, si din pricina multitaskingului).

  • andrew

    Pai nu ai postat mai devreme comparatia intre iphone si htc hd2 sau ce era,nu mai stiu sigur,in care spuneai ca flash-ul ingreuneaza vizibil naviagrea pe internet?Si flash are mult mai multe erori decat visual studio….Mie mi sa intamplat de multe ori sa nu mi se incarce continutul flash de pe unele site uri sau in loc de continutul paginii sa mi apara un fel de cod sursa…(de la flash desigur)

  • @andrew: Ba dar, ideea era de favorizare a celor de la Microsoft in detrimentul celor de la Adobe.